Starbucks

I tisdags hade Culture Care Au Pair möte nere på starbucks i west chester, så jag åkte dit för att träffa massa nya Au Pairer. Deras möten är lite roligare på så vis att de måste gå på sina möten så det kommer förstås många. Vi med apia måste inte gå så ibland är många av oss ganska lata och det dyker inte upp så många. 

Jag träffade i alla fall många nya trevliga personer som det vore kul att hänga mer med. Och vi var fått en ny svensk till west chester och kille dessutom dödandet är kul! Annars pratade jag en del med en tjej från Polen som är 26 så ska försöka lära känna henne mer :) 




Vad har jag på min tallrik egentligen?

I måndags tog Dylan med mig ut på en italiensk restaurang som jag inte varit på tidigare. Jag beställde en kycklingrätt som var toppad ned champinjoner, lök och paprika. Det var supergott och kaninen själv åt ju naturligtvis grönsakerna supersnabbt :) Det enda konstiga var väl att min rätt var toppad med någon slags chips. Nog för att man kan få hamburgare, olika sandwiches och annan mer barmat med chips istället för pommes. Men på en italiensk restaurang? Chips på kyckling? Nej tack! Det är bara konstigt och väldigt amerikanskt... Men, men grönsakerna var ju sjukt goda i alla fall :) 


Chips på en italiensk restaurang?! Tja vi är ju i USA... 

Longwood garden

I måndags tog jag med mig tjejerna till longwood garden för att vandra omkring och njuta av det fina vädret. Vi gick in i tre olika trädhus och promenerade och sprang på gångar i ett nytt stort område, en äng med massor av. Ulfs växter. Sedan lunchade vi och efteråt gick vi till Childrens Garden inomhus innan vi åkte hemåt igen. 




Galen dag I Philly med en ännu galnare italienska

I lördags åkte jag och Ilaria in till Philadelphia för att spendera dagen där. Vi hade två mål, att gå på Reading Terminal Market och Magic Garden men det blev inget av det. Dock hade vi superkul. 

Vi stannade först på Wawa, jag för att köpa den största (alltid!) temuggen jag kunde och Ilaria för att bunkra upp med ett stort paket kakor för dagen. Vi gick vidare ner mot South Street och passerade en häst och vagn där vi babblade med ryttaren (?!) ett tag. Väl på South Street går vi förbi en söt liten hattaffär. Jag säger åt Ilaria att vi borde gå in, att det är kul med hattar. Så vi drar in där, sjukt glada och provar hattr och babblar på, fortsätter att babbla med försäljaren i säkert en timme innan vi kommer ut med varsin hatt för $43 på rea. 

Vi går vidare och svänger in på whole foods där vi provar kaffe på glasflaska, och jag måste medge att kaffet var riktigt gott. Vi handlar även lunch och när vi kommer ut stiger en gammal man ut ur sin bil utanför affären. Han ger oss komplimanger för att vara väldigt vackra och vi babblar med honom ett tag. Det visar sig dessutom att jan är italienare. 

Vi går förbi Magic Garden men går aldrig in då vädret inte är något vidare. Istället bestämmer vi oss för att ta oss mer in my centrum till Urban Outfitters. Vi går förbi ett litet cafe och jag säger att vi borde gå in och bara kolla. Det visar sig att det är ett talienskt cafe och killen i kassan propsar på att vi måste smaka deras Canolis. Att de blivit framröstade de bästa i Philadelphia så naturligtvis måste vi prova och de var sjukt goda! 

Vi drar sedan in på några affärer och avslutar dagen med att fråga fyra random poliser om vi får ta Selfies med dem vilket vi får :) så nu har jag söta bilder med amerikanska poliser :) 







Jag har känt Ilaria i två veckor nu och det är knäppt hur snabbt man kan börja gilla någon så mycket! Sjukt go tjej som sprider massor med glädje! 




Fyra amerikanska poliser, en italienska och en svensk :)

Art Camp

Riley och Paige har haft art camp förra veckan under förmiddagarna så i fredags när jag skulle hämta upp dem fick jag se allt fint som de hade gjort.  Paige hade gjort olika saker i papper med vattenfärg. Det var fjärilar, larver, fiskar, dockor och allt möjligt fint. Jag måste verkligen ta kort på hennes grejer senare som lite inspiration över saker att jobba med när jag kommer tillbaka till Sverige. Riley hade jobbat med bland annat lera och gjorde en tekanna, en mugg och någon slags stämpel i ett mjukt material. Tjejena var väldigt stolta över att få visa upp vad de hade gjort och det var jättekul att få se allting :)



Wayne & Art Camp

Riley och Paige har haft art camp nu den här veckan så då har jag och Ella hängt tillsammans och försökt hittat på olika roliga saker tillsammans. Vi har strosar omkring i parker, varit på en lancasters farmers market och vi har varit i en lekpark där Ella naturligtvis vill gå armgång (jag håller upp henne och hon "klättrar"). 

Vi var på farmers marketen idag där vi provade en chokladdoppad oreo, en peabutbutterchokladpralin, en munk och något som hette peanut butter long John som var en supergod "bakelse". Den var en slags avlång bakelse fylld med créme och toppad med någon asgod peanut butter frostig. Mina smaklökar hade det rätt fint där ett tag! Ella tyckte även att det mesta var gott och vi provade även andra smakprover som de hade, pretzels, melon och ost. Ostarna var för den delen riktigt goda! 

Jag och Ella har med andra ord haft några bra och Goa förmiddagar tillsammans! 




Min lilla tok :) älskar denna unge så sjukt mycket! 





Lekparkshäng :)


Jobbigt varm dag i dag och luftfuktigheten gör det riktigt drygt! 

Not your average joes

I söndags provade jag (jag äter ute alldeles, alldeles för ofta jag vet!) och Dylan en ny restaurang en bit därifrån där jag bor. Den heter not your average joes. Jag hade hört mycket bra om stället så mina förväntningar var väldigt höga, kanske lite för höga. Maten var bra men inte superb. Det var däremot gott och brödet vi fick innan maten med någon slags ostdipp var väldigt, väldigt gott! 

Jag beställde grillad kyckling med ruccola, lyckades även beställa en side salad till förrätt så Dylan skrattade åt att jag hade en sallad med sallad som förrätt... Och lite rätt hade han väl i att skratta åt mig då... 

Hur som helst var det kul att prova ett nytt ställe ovh restaurangen där och baren bar väldigt fina så jag gillade inredningen där :)


Väldigt gott (och onyttigt...) bröd med ostdipp 


Min side salad med väldigt mycket sallad...


Mera sallad och så lite kyckling ;)


Restaurangen vi åt på. En sak jag för övrigt gillar med restaurangerna här är att man ofta kan se in i eller mot köket :) Lite häftigt och kul! 

Söndagsbrunch

I söndags hade jag och någr Au Pair-tjejer brunch ihop igen. Ilaria som jag träffade förra veckan var där och hon är för övrigt en sjukt skön tjej! Hon är i rematch nu då hennes värdfamilj fått för sig att de inte vill ha någon Au Pair, så jag hoppas verkligen att jag hittar en familj! Naturligtvis Elsa också, vad annars? :) Sen kom även Vicky, från Tyskland, som även hon är rätt skön. Elsa frågade även en ny tjej från Bosnien om hon ville med så hon hakade på. Hennes engelska var däremot rätt dålig och efte att jag frågat henne om vilka tider hon jobbar på dagarna och hon inte alls förstod så tror jag inte att hon förstod mycket av det vi sa. Sen hade jag tänkt att jag skulle fråga en tjej från Colombia, Lotetta om hon ville komma så jag sms:ade henne. Tydligen hade hennes familj dock en ny Au Pair så sms:en gick fram till en tjej som heter Sandraa, från Mexico, som kom istället så när hon kom var jag veligt förvirrad då jag tänkte att jag inte alls kände igen Loretta som jag träffat en gång förut. 

Hur som helst åt vi brunch och babblade på massa om allt och inget innan vi gick vidare för glass på Darie Queen :) 


Jag älskar söndagsbrunch i USA! Och nog för att jag saknar mycket svensk mat men jag kommer sakna alla amerikanska frukostmenyer sjukt mycket i Sverige! Det är galet gott! 

Hejdå-middag för Meelika

Eftersom det snart är dags för Meelika att åka hem ordnade vi med en liten överraskningsmiddag för henne på Dylans restaurang. Jag hade frågat henne om hon var sugen på att dra ut och festa en sista gång i west chester innan hon skulle åka hem och det var hon sugen på :) Jag hade även frågat hennes kompis Terje och Elsa om de ville komma och säga hej då. Såklart var de sugna :) Även Pavlina hakade på och drog med ut och festade.

Meelika kom hem till mig och vi åkte hem till Dylan för att lämna våra saker där. När resten av gänget sms:at att de var på restaurangen gick jag och Meelika upp ditt och hon blev glatt överraskad över att se dem där :) 

Vi beställde mat och gav hejdå-presenter till Meelika. Av mig fick hon en liten påse med en liten bok "What I Love about Meelika from Carolina" där man själv får fylla i olika saker som man tycker om med personen. Hon fick även ett set med två par armband, varav ett med evighetstecknet. Sedan var hela presenten toppad med massa minioreos allt för att driva med henne då hon en gång för ett år sen åt en hel förpackning (20-25 st...) oreos. Naturligtvis var även massa av grejerna jag skrev i boken skämt om dessa oreos... 

Efter middagen gick vi ut tillsammans och dansade hela natten på olika krogar. Och vi hade helt klart helt sjukt kul tillsammans! 


Supergod ost i en ostfondue :)


Proscuitto och päron-flatbread, sååå sjukt gott!!




Två Sanna galna vänner! 


Denna sköning kommer jag sakna, men en sak är säker och det är att vi ses i Europa :)



Naturligtvis var jag tvungen att toppa Meelikas dessert med massa oreos ;)

Delaware art museum

Fredagen tillbringade vi på Delaware Art Museum där de hade fredagens storytime med en saga som handlade om färg och barnen fick titta på olika konstverk och prata om hur de tror att konstnärerna skapat sina tavlor. Efteråt fick de skapa med vattenfärg där de blev uppmanade att försöka blanda färgerna på olika sätt. Tjejena hade jättekul och även om slutresultaten i deras vattenfärgbilder inte blev de finaste så är det ju processen som är det viktiga :) 

Det var dessutom väldigt kul att se Riley och hur entusiastiskt hon beskrev hur hon tänkte sig att tavlorna blivit till. Men hela sina armar visade hon hur hon tänkte sig att konstnären gjort, och länge innan funderade hon över hur det kunde ha gått till :)










Herr's snack factory tour

I torsdags tog jag med mig tjejerna till Herr's-fabriken som ligger i närheten av oss. De tillverkar bland annat pretzels, chips och popcorn så vi fick se hur just det blir till. Det var kul och intressant att få se hur de tillverkas och en sak jag lärde mig är att pretzelsmet inte ser särskilt gott ut! 

Vi fick även äta varma, supergoda chips i slutet av rundvisningen. Jag kommer ihåg att jag hört att nybakat chips ska vara mycket godare än de man köper i affären och det kan jag verkligen hålla med om! Lite som att nybakata kanelbullar är en helt annan grej än lite torra bullar som legat i en påse ett par dagar. 

Tjejena tyckte också att turen var väldigt kul och Ella beskrev chipsen som so, so yummy och sa that was fun! efter att vi var klara :) Kul för både dem och mig att göra något lite annorlunda en vanlig jobbdag! 


Innan turen lekte vi även lite i en jättemysig park utanför west chester. Parken har fina grönområden om ett litet vattenfall. Då var det även en smed där som höll på och gjorde järnkorset och han visade tjejena hur järnet blir mjukt i elden så att han kan böja det. Med andra ord en torsdag som bjöd på mycket att lära :) 






Måndag till onsdag

Veckan har gott fort och det är såå skönt att vara tillbaka och jobba i west chester. Avalon i all ära men hör vet jag hur allt fungerar och allt rullar på som det ska. 

I måndags hade vi playdate hos Elsa. Tjejena hade jättekul och vi lekte dress up, skattjakt, vi bakade kakor och vi hade danstävlingar och dansstopp. Elsa skulle förstås försöka styla med en kullerbytta men lyckades mest bara soppa till mig rakt i ansiktet... Den där Elsa! 

I tisdags var vi på biblioteket och lånade bland annat en bok som Riley ska ha som sommarläsning, som dessutom spårlöst sedan försvann och som jag ännu inte funnit. Jag blir tokig! 

Idag, onsdag, åkte vi till ACAC för att bada och jag sprang och tränade lite ben och mage. Sjukt skönt och behövligt att vara tillbaka på ACAC igen! :)




Vi var väldigt söta på vår dress up! :) 


Och Ella var väldigt, väldigt trött när vi kom hem på måndagen ;)

Saknade Elsa

I helgen träffade jag entligen Elsa igen :) det är sjukt hur mycket man kan sakna någon av att vara ifrån varande i två veckor. Men nu är allt som det ska vara igen! Vi hänger på sweet frog och starbucks, köper peanut butter pretzels på whole foods, skojar med varandra och snackar killar. En helt fantasktiskt vän! Och jag ville bara säga det, för hon betyder mycket för mig den där Elsa! :)



Tjeckiskt godis

I lördags kväll efter miriams hejdåmiddag mötte jag och Elsa upp Pavlina för att umgås lite och prata strunt. Hon hade tagit med sig olika sorters tjeckiskt godis som var väldigt gott, och superkul att få prova något nytt! Två av sorterna liknade kexchoklad lite grann och en av fem var supertunn. Sedan hade hon en hasselnötskrämsfylld choklad som även den var jättegod! En av de fina sakerna med att vara Au Pair, få vänner från olika delar av världen :) 



Hejdåmiddag för Miriam

I lördags hade Miriam hejdåmiddag hemma hos sig och sin värdmamma och sitt värdbarn. Jag har inte träffat dem förut men hennes värdmamma verkar supergullig och go! Miriam hade Hawaii-tema på sin hejdåfest så vi fick alla varsitt Hawaii-band att ha på oss. Till middag var det grillat och hennes värdmamma hade köpt en jättestor tårta  som faktiskt var en av de godare färdigköpta tårtor jag ätit här. Ofta brukar de vara väldigt tunga med en hård jättesöt frostig på. Men den här var mer luftig och lätt med en godare frostig :) 



Grillsöndag

Förra söndagen grillade jag med Dyaln, Pat och Heather hemma hos Dylan och Pat. Vi grillade allt möjligt, paprika, lök, tomat, majs, baconlindad banan (det var gott!!), kyckling, kött osv. Jag slängde även ihop min fetaoströra med fetaost, gräddfil, örter, vitlök, peppar och salt. Suppersmarrig kall sås till kött! Älskar verkligen att laga mat och att ja mitt eget kylskåp och kunna laga mat hur jag vill är en av de saker jag saknar mest som Au pair... Gott var det i alla fall! :) 




Söndagsfrukost

I söndags gick jag, Dylan, Pat och Heather ut för söndagsfrukost tillsammans på side bar. Jag hade en omelett med skinka, tomat, lök och fetaost och så delade vi alla fyra på en french toast med peanut butter, chocolate chip, banan och såklart sirap. Det är väl bara i USA?! som något sådant helt seriöst kan serveras till frukost... Ärligt talat var den heller inte särskilt god. Jag är inget direkt fan av french toast eller chokladbanan och jordbötssmöret var för sött. USA är verkligen fettets och sockrets land och vad som serveras som frukost är sjukt. Vart tog den naturella yoghurten, gröten, det grova fiberbrödet med groddar, skinka och prästost vägen? En skål med filmjölk och müsli? Allt serverat med te och apelsinjuice?! Gud vad jag saknar Sverige ibland! 

Men min omelett var i alla fall god och till den fick jag väldigt god stekt eller säkert friterad (???... vi är ju i USA...) potatis. Hur som helst. Frukosten var kanon om än väldigt amerikansk... 




French toast till frukost någon? Nyttigt? Nej! Vi är i USA förstås...! 

Dubbeldate i New Hope

På lördagkvällen gick jag, Dylan, Pat och Miriam ut på en dubbeldate i New Hope. En söt liten by som är väldigt konstnärlig och gay. Överallt hänger rengbågsflaggor och det rör sig mycket hippies och annat annorlunda folk på gatorna vilket är kul =) Jag gillar verkligen New Hope. San Fransisco och Boston är mina favoritstäder men det här är nog min favoritby. Det är verkligen supermsigt där med massor av lampgirlanger längs med gatorna och atmosfären där känns verkligen trevlig. Om ni är Au Pairer nära så måste ni verkligen åka dit! 
 
Restaurangen vi gick till heter Marsha Brown ( http://marshabrownrestaurant.com/ ) och är en gammal kyrka som är något omdekorerad (den kristna konsten är ersatt) och den är verkligen supermysig. Jag har velat gå på middag där ända sedan jag var där första gången för snart ett år sedan. Då gick vi bara in och kollade utan att äta. Maten där är även supergod och det finns absoult inget att klaga på. Vi delade på lammklubbor med något slags äppelmos till förrätt. Sedan hade jag grillad kyckling fylld och bakad med bland annat spenat och ost. Vi delade även på creme brulée och chokladmoussecheesecake. Allt var verkligen superbt gott och detta är nog en av mina favoritrestauranger. Mycket tack vare den mysiga och romantiska atmosfären =) 
 
 
Marsha Brown & New Hope 
Lamm & Kyckling
Chokladmoussecheesecake & Creme Brulée
 

Flight 93

På lördagen efter att ha firat 4th of July åkte vi för att titta på minnesplatsen/monumentet för Flight 93. Flight 93 var ett av planen som kapades på 11:e september och man tror att målet var Washington DC. De på planet hade fått information om att deras plan var en del av den större attacken och därför valt att kämpa emot och på så vis nådde inte planet fram till sitt mål utan krashade på ett fält. 
 
Det är minnesmomentet var mindre än det i New York och då inte lika många dog kändes det mer personligt då man kunde överblicka alla namn och var de kom ifrån. Det var väldigt fint och har man inget annat för sig och är i närheten är det värt ett besök =) 
 
 
 
Delar av minnesmomentet. På nedre bilden till vänster är en sten där flygplanet krashade. 
 
 
 
 

4th of July

Independence day firiades med Dylan, Miriam och Pat i mellersta Pennsylvania mer eller mindre mitt ute i ingenstans men sjukt fint var det där vi var. Pats släktingar hade en liten grillfest under dagen så vi åkte upp till dem för att fira. Vi var vi en sjö som heter Indian Lake i ett omårde (by?) som heter Swanksville. Det var för övrigt där som Flight 93 krashade. Ni vet planet som var en del av 9/11-attacken men som aldrig träffade sitt mål utan krashade mittt på ett fält. 
 
Hur som helst vi lämdade West Chester tidigt på morgonen för att åka upp till Swanskville, en ungefär 3 timmar lång bilfärd. Väl där framme tog vi det lugnt och jag tog en nap innan vi åkte över till Pats släktingar för att grilla med dem. Det fanns alla möjliga rätter, hamburare, korv, någon slags potatisgratäng med corn flakes på, pastasallader, sallad, frukt, tårtor o.s.v. 
 
Vi fick åka på en liten båttur i Pats morbrors motorbåt, vi trampade runt i en tramobåt och åkte på flaket på en truck (ni vet en sån där stor bil med flak där bak... vad heter det på svenska???). Mysigt och lugnt firande av 4th july helt enkelt. Vi avsultade med att bade i Pats morbrors hot tub medan vi såg fyrverkerier låååångt bort och när vi kom tillbaka till hotellet drog jag och Dylan ner till hotellbaren. Där pratade vi med ett annat sällskap som var där och jag fick en miljard med frågor om hur det är att vara Au Pair. 
 
 
Happy 4th =)
 
 

Winddrift

På torsdagen efter att jag slutat jobba gick jag och Dylan ut för en sen lunch på en restaurang/bar i Avalon med en superb utsikt. Vi satt utomhus högt upp med havet som utsikt :) 

Vi delade på suchi som förrätt och sedan åt jag en sallad med rödbetor, getost och kyckling. Allt var gott och väldigt mysigt och utsikten helt fantastiskt :) 













Jobbtorsdag med Dylan

I torsdags jobbade men Dylan var ledig så på onsdagskvällen kom han ner till mig i Avalon för att umgås på kvällen och jobba med mig under torsdagen. 

Vi tog tjejena till poolen på förmiddagen, Ella napade medan min värdmamma jobbade hemifrån så vi tog Riley och Paige till lekparken och minigolf. Mysig torsdag med mina värdbarn som tyckte det var kul att vara med Dylan :) 



Lååång dag

Idag jobbade jag från 05.30-20.00. Jag är glad att jag har enkla värdbarn men långa dagar är ändå dryga då man blir låst. Jag måste ju alltid ha med mig barnen vad jag än gör och jag som är promenadnarkoman (som pappa) känner alltid i slutet av dagen hur jag verkligen måste få gå ut och gå. 

Men dagen var i alla fall bra. Vi hängde på stranden en bit på förmiddagen och in på eftermiddagen där vi byggde i sanden och letade snäckor. När vi kom tillbaka duschade tjejena då de var väldigt, väldigt sandiga och jag passade på att duscha medan de napade. 

Sedan städade jag undan allt från stranden, städade i köket och körde flera omgångar tvätt innan jag fixade middag åt dem och som avslutning på kvällen tittade vi på skönheten och odjuret tillsammans. 

Sedan när mina värdföräldrar kom tillbaka kom även Dylan hit vilket gjorde mig glad efter en lång dag :) 






Cape May Zoo

På tisdagen bestämde jag mig för att ta en liten paus från Avalon och standen med tjejerna. Vi åkte till Cape May Zoo men gjorde knappt häften av Zoot. Tjejena var väldigt trötta och det var väldigt varmt så det var inte en chans att vi hade orkar gå runt allt. 

Tjejena gnällde en del på att det var varmt så efter lunchen påväg ut från Zoot fyllde jag på en vattenflaska med vatten som jag frågade om tjejena ville svalka sig med. Och de skrattade rätt fint när se böjde huvudena framåt och jag hände det i deras hår ;) 

Efter Zoot tog vi en tur till kmart. Det behövdes vattenflaskor, Cola, underkläder, myrgift etc. Det tog sin tid att hitta där inne och få tjejena att välja rätt motiv på sina trosor. Och mig att fundera över hur bra det är med översminkade monstertjejer för en sjuåring. Men det var det absolut enda som dög så jag lät det gå. 

Påvägen hem somnade alla tjejena snabbt i bilen och de fortsatte napa lite hemma. Eftersom vi hade tvättat Ellas sängkläder på morgonen och hennes säng inte var iordninggjord lät jag henne sova i min säng medan jag vilade lite bredvid henne. Mys! :) 

Senare fixade jag lite i Riley och Paiges rum, vek tvätt och städade undan efter dagens altviteter. Andrew kom ner en liten bit efter fem. Jag hoppade snabbt in i duschen innan vi åkte till circle pizza för pizza till tjejena och varsin sallad till oss. När vi ätit klart var det en lien mumers parade utanför som vi tittade på och tjejena dansade och hade jättekul tillsammans :) 

Ännu en mysig men stressig dag i Avalon :) 


Cape May Zoo med tjejena 



Jag gjorde det igen! Fem minuters bilfärd och de sover ;) 


Stressig dag --> hinner inte äta lunch --> sjukt glad över middag 








Mumers parade i Avalon :) 

Måndag @ Avalon

Idag hade jag min första riktiga egna jobbdag här nere. Det är lite svårare att vara här, jag vet inte vart allt är, huset är minsta och det är mer att ta hänsyn till då min värdpappa jobbar hemifrån. Det blir lite svårare då plus att tjejena inte har alla saker de är vana att ha. Så under de timmar vi måsta vara hemma, när Ella napar, kan det vara svårt att få tiden att gå. 

Idag tog jag i alla fall med dem till en barn-sport-event nere på stranden på förmiddagen där de fick kasta boll, springa med vatten i lag och kasta med vattenballonger. Vi hängde lite i lekparken efteråt innan vi åkte hem för lunch. Efteåt beskrev Riley och Paige dagen som inte bra utan awesome! Det gör en liten Au pair glad :) På eftermiddagen blev det polhäng innan vi gick tillbaka hem. 

Hemma var jag med när Andrew intervjuade en tjej att ha som babysiter under helgerna när de är här nere. Jag jobbar mina timmar under veckorna då tjejena inte är i summer camp den här sommaren. Hon verkade lugn och trevlig tyckte jag. Jag var mest bara med som extra råd om vad jag tyckte :) 

När tjejena ätit sin middag åkte vi och åt glass tillsammans på en av alla glassrestauranger, Buccaneers, som finns här. Jag hade en smak som hette Buccaneers tracks. Vet inte riktigt vad det var, men det var någon slags choklad (och kaffe?)-glass med choklad/karamellbitar i och den var rätt god. Jag stal däremot endel av Ellas birthdaycake (då hon inte ville ha sin glass) som var ännu godare. 

Rätt bra dag igen med andra ord :) 


Paige tyckte det var väldigt kul att splasha vattenballonger på sig själv och jag lyckades med min iPhone(!) få till en rätt cool bild :)

Carolina - Mitt liv i USA

I februari 2013 kom jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år. I augusti samma år träffade jag Dylan som jag blev kär i, jag stannade ett extra år som Au Pair och stannade sedan kvar med Dylan, min fästman efter mitt andra år. Nu bor vi tillsammans i en liten lägenhet utanför Philadelphia för att starta upp våra liv tillsammans.

RSS 2.0