Match 3

Fick en tredje match men tackade nej till denna. Föräldrarna väntar sitt första barn och har två hundar och en katt. Jag vill ju få vara med lite äldre barn och inte bara bebisar. Har dessutom inte mycket erfarenhet av hundar... Så det blev ett vänligt nej till paret! Har förövrigt tackat nej till Match 1 men pratar fortfarande med Match 2. Har skypat med dem en gång och ska skypa igen i helgen. De verkar supermysiga och trevliga!
 
 

Match 1 & Match 2

För en vecka sedan blev jag godkänd som Au Pair av SI. I dag fick jag två matchningar inom loppet av en halvtimme. Hur sannolikt är det? och jag har inte ens en Au Pair-video!
 
Det måste ju i alla fall betyda att min profil gillas av andra, men gud som panik jag känner just nu. Jag vet ju knappt om jag törs åka, jag vill ju så gärna komma iväg men, men vet inte hur jag ska känna :S
 
Tänkte i alla fall beskriva mina matchningar
 
Match # 1
 
Ett par i San Clemente, Kalifornien. De ser ut som att de är väldigt unga på bilden och väntar sina första barn, tvillingar. Kvinnan jobbar med reklam och mannen med medicin de verkar supertrevliga och aktiva.Bpda arbetar fem dagar i veckan, kvinnan är hemifrån 2-3 nätter och mannen jobbar ibland helg. Som sagt paret verkar mysiga men vill jag ta hand om bebisar och jag känner nog att jag vill ha några lite äldre barn som man kan hitta på saker med. Annars så verkar ju läget helt underbart, Kalifornien... ;)
 
 
Match # 2
 
En familj som bor i West Chester, Pennsylvania. Familjen består av mamma, pappa och tre flickor, 6, 4 och 1 år. De har haft Au Parirer i fem år. De har inte berättat så jättemycket om sig själva utan väljer att skicka ett litet mejl för att se om intresse finns. De jobbar i alla fall heltid och skriver att barnen är deras allt, bra där! =)
 
 
 
 
 

Lycka

Nu är jag godkänd av SI och med i deras matchningprocess. Blev godkänd i torsdags =)

Carolina - Mitt liv i USA

I februari 2013 kom jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år. I augusti samma år träffade jag Dylan som jag blev kär i, jag stannade ett extra år som Au Pair och stannade sedan kvar med Dylan, min fästman efter mitt andra år. Nu bor vi tillsammans i en liten lägenhet utanför Philadelphia för att starta upp våra liv tillsammans.

RSS 2.0