Avalon

Förra helgen för memorial weekend åkte jag ner till Avalon söndag-måndag för att hälsa på och umgås med min gamla värdfamilj. Jag åkte ner dit med Sinead och på vägen ner stannade vi för frukost/lunch på en mysig diner. Jag beställde en wrap med ägg, tomat, lök, champinjoner och skinka med stekt potatis till. 

Senare på söndagen gick vi ut och åt middag på the windrift alla tillsammans, jag, Sinead, Meriwethers och deras granne och barn som också var där sol gäster. Jag åt en sallad och vi delade på sinnesjukt goda pommes med old bay krydda och ostdipp. På måndagen hälsade vi på hos min värdpappas systers beachhouse som ligger precis vid bayen och huset är för övrigt riktigt fin (och för övrigt det dyraste huset jag varit i.... jag räknade senare ut att även om jag jobbade hela min livstid och sparade alla mina pengar så skulle jag fortfarande leva för kort tid för att kunna köpa det huset...). 

Hur som helst var helgen kul och det var mysigt att få umgås lite med min gamla värdfamilj igen :) 











Parad på memorial day

Namnsdag

I onsdags var det ju min namnsdag. Dylan är fortfarande i Egypten och kunde inte fira mig men världens godaste värdfamilj (som jag jobbade dör förut) bjöd över mig och de sjöng happy nameday och gav mig fina kort, ett från varje barn och rosor. Det var himla fint och roligt! De är så himla och de bryr sig verkligen om mig, vilket för mig glad! Jag blev himla glad och det var väldigt snällt av Sinead att tänka på mig med och fixa korten med barnen. Dessutom skickade hon en liten video på Ella till mig där hon säger "happy nameday Carolina". 

Hade helt klart en helt fantastisk namnsdag! 


Så fina kort och rosor! :)



Ella lär sig dessutom att pussa sina muskler, hon är grym! 

Tidig namnsdagspresent

Idag när jag kom hem stod det en stor kartong utanför dörren, visserligen adresserad till Dylan men jag öppnade den ändå eftersom han tidigare hintat om att jag kanske skulle få något. I där fanns en namnsdagspresent till mig! :) Det var en present från Luch som tillverkar naturliga hudvårdsprodukter. Jag fick massa olika tvålar, dushgel, hudkrämer, ansiktsrengöring osv och allt luktar verkligen fantastiskt gott. Jag har varit inne i en av deras affärer i King Of Prussia förut och gillade verkligen allt jag såg men allt var väldig dyrt så jag köpte inget. Det var väldigt gulligt av honom att tänka på mig och komma ihåg min namnsdag och vår något lustiga svenska tradition att bry oss om det. Detta även fast han nu är i Egypten och inte kan fira det med mig. Det värmer och gör mig väldigt lycklig att tänka på att han är min. Jag är väldigt lyckligt lottad som får vara hans! Jag längtar såååå tills han kommer hem men troligen är han hemma första juni! 




Händer inte så mycket just nu

För tillfället händer det inte så mycket. Jag väntar på svar från uscis så jag kan stanna här, vill kunna börja söka jobb och åka hem till Sverige för att hälsa på min kära familj. Dylan jobbar just nu i Egypten sedan 20 april så jag väntar på att han ska komma hem. Förhoppningsvis kommer han hem den 18:e men det återstår att se. 

Annars då? Jag hälsar på min gammal värdfamilj titt som tätt för att umgås med dem. Det känns väldigt fint och bra att vi fortfarande har en bra relation och jag har verkligen fått vänner för livet! 

Jag gymmar fortfarande på acac, pluggar matte (självmant) för skojs skull och glor på Game Of Thrones. 

Sommaren har kommit hit, shortsväder dygnet runt och fläkten går på högvarv. Äntligen! 

Saknar er där hemma, men i sommar ses vi! :) 

Ny iPhone

Äntligen har jag lyckats köpa en ny telefon. I två månader, efter att ha slutat som Au Pair, har jag bråkat med min 4-år gamla HTC som ha drivit mig galen ett antal gånger. Det blev en iPhone 6 och anledningen att jag skriver om det här är mer av köpupplevelsen än själva telefonen. 

Jag köpte den på applestore online för att sedan hämta upp den på Apple store i Delaware som inte har någon sales tax. När jag väl kom dit så sa båda jag och Pavlina, som var med mig, att det var väldigt många anställda där, fler än kunder! Och servisen var även riktigt bra, om ens lite löjligt bra. Jag säger till en tjej att jag har en telefon att hämta upp, tjej ett säger till tjej två som kommer och scannar min barcode. När hon gjort det säger hon att min telefon är påväg och en kille kommer och ger mig min telefon. Under den lilla tid som jag väntar på min telefon säger jag till tjejen att det är väldigt många anställda. Hon säger ja och att Apple tjänar väldigt mycket pengar... Att de inte bara är där för kunderna utan även för varandra. Samtidigt står en kille (anställd) bredvid oss och poppar massa ljud och gör inget viktigt. Många av de anställda gör också just ingenting. Appel tjänar multum och de har råd att ha betydligt fler anställda än vad de egentligen behöver. Och visst är väl det en marknadsföring det med! 

Carolina - Mitt liv i USA

I februari 2013 kom jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år. I augusti samma år träffade jag Dylan som jag blev kär i, jag stannade ett extra år som Au Pair och stannade sedan kvar med Dylan, min fästman efter mitt andra år. Nu bor vi tillsammans i en liten lägenhet utanför Philadelphia för att starta upp våra liv tillsammans.

RSS 2.0