En romantisk helg i Philadelphia

För tre veckor sedan kom Dylan äntligen hem igen för en helg som vi spenderade helt tillsammans. Jag var ledig på fredagen så vi tog det lugnt tillsammans, käkade lunch på Carlinos i West Chester och jag fixade naglarnafin. innan jag åkte och tittade på basket i Philadelphia med Sinead och Riley. 
 
På lördagen tog vi det först lugnt innan vi åkte in till Philadelphia för en mysig helg tillsammans. Vi hade ett hotellrum ( http://www.visitphilly.com/hotels/philadelphia/radisson-blu-warwick-hotel-philadelphia/ ) mitt inne i Philly. Hotelrummet hade vi fått som en present av min värdfamilj =) VI checkade in på rummet och bytte om för att gå ut.
 
Vi startade med att gå till en restaurang som Dylan ville ta mig till, Continental (http://www.continentalmidtown.com/) där vi åt förrätt och drack drinkar. Vi delade på calamari och kyckling/salladsrullar med jordnötssås. Våra förrätter var riktigt goda och jag älskade restaurangen. Atmosfären och inredningen var väldigt cool och fin. De hade jättefina lampor som hängde från taket, som i mitten var högre än i resten av rummet. I kanterna av det lägre taket hade de stolar som hängde från taket vid de bord som stod där. 
 
Efter våra förrätter gick vi vidare till restaurangen där vi hade bokat bord för middag, Friday, Saturday, Sunday (http://www.frisatsun.com/). Innan vi gick in där gick vi däremot till en bar i närheten för drinkar i väntan på vårt bord. Min värdmamma hade föreslagit restaurangen och den var riktigt, riktigt bra. Atmosfären där var riktigt mysig och romatisk och maten var fantastisk. Vi delade på en steak och lamm. 
 
Efter middagen gick vi vidare till några andra barer för mer drinkar (jag vet!!) innan vi intog sjukt goda efterrätter på Insomnia Cookies (https://insomniacookies.com/). Det är ett litet hak som är öppet sent på natten och de har sjukt, sjukt goda (och populära kakor). VI köpte två ice creme sandwich som alltså var varma, mjuka kakor fyllda med glass. Jag kommer inte ihåg vilka kakor och glassar vi valde med det var sinnessjukt gott och vi käkade upp allt väldigt snabbt!
 
Vi drar oss sedan tillbaka till hotellrummet efter en supermysig kväll tillsammans. Väl på hotellrummet firar Dylan till mig. Han frågar mig om jag vill gifta mig med honom och så klart svarar jag ja!  Det var väldigt fint av Dylan och väldigt mycket honom. Han friade på ett väldigt gulligt och kanske lite nervöst sätt. Även jag vart väldigt nervös då jag ett tag där kände vad som kanske var på gång. Jag är i alla fall väldigt lycklig och stolt över att få vara med Dylan. Han gör mig väldigt lycklig och tanken på att spendera mitt liv med honom är fantastisk. Jag jag funnit mr. right och livet det är rätt underbart!  
 
 
 
 Det fina hotellet vi bodde på.  
 
 
 Calamari på continental 
 
 
 Kyckling wraps på continental 
 
 
 Väldigt goda huvudstäder på Friday, Saturday, Sunday :)
 
 
 
 
:)
 
 
 
 Efterrätter på Insomnia 
 
 
 På söndagen åt vi brunch på green eggs cafe.  Vi fick vänta över en timme på bord men det vart det verkligen värt!  Vi åt som vanligt sjukt mycket.  Vi delade eggs benedict, french toast och sedan ägg, korv, bröd och någon sjuk god sås bakat i ugn.  Allt var sjukt gott och så hade vi även bacon på sidan. Mina smaklökar mådde riktigt bra! 
 
/ En lycklig numera fästmö ;) 

Alla hjärtans dag

Eftersom Dylan och jag inte fick fira alla hjärtans dag tillsammans så gav jag honom min present till honom när han kom hem en helg för två veckor sedan.  Tjejer brukar ju få blommor så jag komponerar ihop min egen blomstervas :) 
 
 
 
 
Han fick underkläder, svensk vodka, swedish fish, skittles (som han älskar), m&m (för att jag hatar skittles), deo och after shave-kräm =)

Blommor från världens finaste

För några veckor sedan fick jag mitt livs första blomsterleverans. Dylan som är nere i South Carolina och jobbar (och som tyckte att jag varit för stressad på sistone) ansåg att jag behövde muntras upp så han skickade en blomsterleverans hem till mig. Jag fick en vacker bukett blommor och ett fint litet meddelande. Väldigt, väldigt gulligt och romantiskt. Behöver jag säga att jag älskar honom? =) 
 
 

Hej då-brunch.

Söndagen vid flowershowen hade min värdfamilj även tagit med mig ut på en hej då-brunch (dit även SInead, Au Pairen efter mig följde med).Vi åkte till en restaurang i Philadelphia som heter Dandelion. De var en väldigt mysig restaurang med en väldigt gammal, mysig och rustik inredning. Jag fick presenter av min värdfamilj. Ett väldigt fint halsband där det står loved och även en tavla på mig och mina tre värdbarn och även på den tavlan står det loved. Vi hade en väldigt mysig frukost tillsammans och det var kul att få fira tiden som deras Au Pair! 
 
 
 
 
 
 

Flower show

För två veckor sedan tog min värdfamilj ut mig på en Hejdå-brunch i Philadelphia. Efter brunchen dog vi vidare till årets flower show i Philly.  Årets tema var Disney så alla utställningar hade Disney som tema.  Många vart väldigt fina och mina favoriter var nog askungen,  rattatoui och Mulan. 
 
 
Ingen film men Phillies (baseball) maskot
 
 
Rattatoui
 
 
Frozen
 
 
Nightmare before Christmas
 
 
 
Askungen med en glassko i mitten
 
 
Alice i underlandet
 
 
Mulan
 
 
Nalle Puh
 
 
 
Aladdin
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista fredagen med Ella

Förra veckan hade jag min sista fredag själv med Ella. Vi åkte till ett stort akvarium utanför Philadelphia så vi kunde ha en lite speciell sista dag tillsammans. Vi hade väldigt kul och Ella var lyrisk över att se "Nemo and Dori", livrädd för spinnrockorna men tyckte att hajarna var coola. Själv tyckte jag att stå framför ett akvarium med flodhästar var läskigast! De hade även en barndel där barnen kunde krypa under ett akvarium och sticka upp sina huvuden in i akvariumet. Ella snurrade runt och tittade på fiskarna. Hon klättrade upp på alla möjliga oguldet man fick klättra på och var väldigt glad hela tiden. Man fick även klappa vissa fiskar vilket at coolt. Jag kände bland annat på olika sjöstjärnor och en sjögurka. Sjöstjärnor kan vara både hårda och mjuka och sjögurkan var mjuk och len som samet, även om den såg rätt äcklig ut! Vi hade jättekul tillsammans och hon åt sin lunch framför ett akvarium där sittplatserna framför var som i en bio. 

Supermysig dag med min toksköna tjej! 






















Sjukt stressigt = ingen tid att blogga

Senaste tiden har bestått i stress, stress och stress. Jag är numera igen Au Pair längre utan jobbar nu en sista vecka med min värdfamiljen nya Au Pair. Stressen har varit att dels städa ur mitt Au Pair rum och flytta alla mina saker till Dylan, dels i att förbereda för den nya Au Pairen och dels i att fylla i hundrafemtio olika formulär för ett nytt visum. Nu börjar saker dock långsamt lugna ner sig lite. Jag är utflyttad ur mitt gamla rum, jag har förberett för den nya Au Pairen och alla formulär är ifyllda för korrektion. Jag har fixat hejdå present åt min värdfamilj och haft hejdå-brunch med dem där vi gett varandra presenter.
Mer om alla dessa saker i senare inlägg men det är lite vad jag har gjort den senaste tiden och varför jag inte har bloggat någonting på sistone. 

En av sakens som tog låg tid var att städa ur mitt rum och packa allt i lådor. Jag hade samlat på mig en del under två år. Mycket var också bara skräp och jag kastade två sora sopsäckar. Massor av lådor packade jag förra lördagen in i familjens minivan och Moa hjälpte mig sedan bära in alla lådor till Dylan. Som tack för hjälpen bjöd jag henne på frukost inne i West Chester. Det var verkligen jättesnällt av henne då det gjorde att det gick sjukt mycket snabbare att få allt iordning. Så jag är glad att det är gjort. 


Jag fällde ner de bakersta sätena i minivanen och åkte iväg till Dylan. På så vis fick jag glatt med mig allting första vändan och kunde sedan på lördagen och söndagen noggrant städa ur mina rum. 


Efter att rummet var rent och fint fixade jag och värdbarnen en välkommen-skylt till den nya Au Pairen, Sinead. Vi satta sedan upp den på hennes dörr precis som min skylt suttit innan.

Det var lite sorgligt att städa ur rummet och sätta upp en ny namnskyt. Jag har verkligen haft en fantastik tid som Au Par för tre helt underbara tjejer som jag vekligen älskar. Därför är jag glad att jag kommer att kunna hälsa på den ofta efteråt. Livet går ju dessutom vidare och att vara Au Pair är kanske inte något att satsa på för resten av livet. 

Carolina - Mitt liv i USA

I februari 2013 kom jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år. I augusti samma år träffade jag Dylan som jag blev kär i, jag stannade ett extra år som Au Pair och stannade sedan kvar med Dylan, min fästman efter mitt andra år. Nu bor vi tillsammans i en liten lägenhet utanför Philadelphia för att starta upp våra liv tillsammans.

RSS 2.0