Flyttat till USA

Okej, det var ett tag sedan! Det var länge sedan jag bloggade sist och även ett bra tag sedan jag flyttade till USA. I mitten av Augusti flög jag tillbaka till USA efter fem underbara veckor i härliga Sverige med min fantastiska familj. 

Så! När jag kom hit sist innebar det en permanent?!? (panik!!!!) flytt till USA. Jag hade några dagar innan skickat över 8 flyttkartonger och en tavla med flygfrakt och med hade jag mig en fullproppad resväska, en flyttkartonger och ett så stort att-jag-inte-kunde-bära-mer-handbagage. Flyget hit var något stressigt, incheckningen på Arlanda var allt annat än smidig och på JFK fick jag igen gå åt sidan för att komma in i USA. 

Hur som helst nu är jag tillbaka och jag har flyttat ihop med min fästman i vår egna första pyttelilla lägenhet. Vi bor i ett område som heter Boothwyn. Inte så mycket att säga om det, finns ingenting att göra här och vi bor ungefär 30 minuter från centrum i Philadelphia. Flygplatsen ligger väldigt nära så man hör flygplanen när de kommer in (mindre kul!). Annars är det okej här och vi har en pool i vårt lägenhetskomplex. Grannarna verkar trevliga och de är i alla åldrar, vår ålder, pensisar och barnfamiljer. 

Sen jag kommit hit har vi jobbat mycket på att få iordning på lägenheten men vi har fortfarande mycket kvar att köpa innan allt är iordning. 


Tog med mig liiite mat till USA för att lyckas överleva här borta ;) 


Trappan upp dit vi bor 


Utsikten från får trapp 


Vårt vardagsrum 




Vårt lilla kök 


Vårt lilla badrum 

Sen har vi ju ett sovrum med men det är för stökigt för att visa! 


Välkomna hem till oss (där jag uppmanar alla amerikanare att ta av sig skorna!) ;) 

Carolina - Mitt liv i USA

I februari 2013 kom jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år. I augusti samma år träffade jag Dylan som jag blev kär i, jag stannade ett extra år som Au Pair och stannade sedan kvar med Dylan, min fästman efter mitt andra år. Nu bor vi tillsammans i en liten lägenhet utanför Philadelphia för att starta upp våra liv tillsammans.

RSS 2.0