Mitt livs första brölop

Nu har jag varit på mitt första riktiga brölop (för att titta på som 12-åring när mamma och pappa gifter sig för att det ska vara enklare att köpa hus räknas inte!) och det var helt fantasktiskt. Jag hade så sjukt kul och helt klart en av de bästa helgerna och dagar med Dylan. 
 
För att först fortsätta på förra inlägget så valde jag och Dylan att spendera natten i North Carolina, där jag fått ett hotellrum av mitt resebolag för att sedan på morgonen köra tillbaka till South Carolina där bröllopet skulle vara. 
 
Vi kom fram runt tvåtiden, checkade in på vårt hotellrum och gjorde oss iorning för bröllopet. Jag sminkade mig igen, lockade håret och klädde på mig. Jag hade köpt ett par nya silverskor som jag hade på mig tillsammans med den blåa klänningen jag fått av min värdmamma i somras. Till det hade jag en rosa kuvertväska och jag hade med mig ett par extra ballerinaskor utifall att fötterna skulle börja göra ont under kvällen. 
 
Bröllopet började klockan fem på eftermiddagen och vi lämnade hotellet tillsammans runt klockan fyra. Vi kom dit, socialiserade lite, skrev i en gästbok och la dit vårat kort som present innan vi satte oss där vigseln skulle vara. Vigseln var utomhus och det var väldigt fint där vi satt. Något som jag verkligen gillade var hur bruden och brudgummen bar cowboy boats och brudgummen hade jeans på sig. På så vis kändes det hela väldigt personligt och det var inte så puttinuttigt och over-the-top. Annars kan jag känna att amerikanska bröllop verkar vara mer av en show off än om brudparet och deras kärlek till varandra men här kände jag att det var helt tvärtom. Mer om dem som personer och deras kärlek. Mer rätt helt enkelt. Det gjorde mig väldigt glad att se. 
 
Själva vigseln var väldigt kort. Brudgummens mamma gick in med honom och brudens pappa med brunden efter att marsalkar, tärnor och näbbar gått in. Efter att de sagt ja till varandra var det ringar, löften och tal från en av tärnorna och marsalkarna innan själva vigseln var över och bröllopsfesten började. 
 
Först när vi kom dit fick vi drinkar och snacks och bröllopsparet hade även sina egna glas med datum och namn på, något jag tycker var väldigt fint! Vi gick senare och satte oss, och det var fri bordsplacering. Maten serverades i form av buffé och allt var jättegott! Mac n Cheese, Pulled Pork, Kalkon, Potatismos och sallad. Efter att vi ätit, kastade bruden sin bukett och brudgummen brudens strumpband som den som fångat strumpbandet sedan satte på den som fångat buketten. Det skars bröllopstårta och vi dansade sent in på natten innan vi åkte tillbaka till hotellet där vissa fortsatte men jag glatt gick och la mig. 
 
En helt superb dag, som gjorde mig väldigt lycklig och glad. Det var superkul att få umgås så mycket med Dylans familj och släkt och känna mig mer som en del av dem. 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina - Mitt liv i USA

I februari 2013 kom jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år. I augusti samma år träffade jag Dylan som jag blev kär i, jag stannade ett extra år som Au Pair och stannade sedan kvar med Dylan, min fästman efter mitt andra år. Nu bor vi tillsammans i en liten lägenhet utanför Philadelphia för att starta upp våra liv tillsammans.

RSS 2.0