Halvvägs

För över två veckor sedan klantade damen, dvs jag, till det... Trampande snett och bröt foten. Det var en fredagkväll på Elsas fest, jag åkte hem och sov, eftersom trampat snett hade jag väl gjort förr?! Vaknade på lördagmorgonen och hade väldigt ont o foten. Som svensk hatar jag ju att gå till doktorn så jag tänkte att jag väntar och ser hur det är. Jobbade på lördagkvällen och min värdmamma fick mig att liva att gå till doktorn på söndagmorgonen. Eftersom foten däremot kändes bättre på söndagmorgonen åkte jag aldrig iväg vilket senare på söndagen ledde till en utskällning av min värdmamma och jag pallrade mig iväg. Tur var väl det eftersom det inte bara var stukat, som jag hoppades men kanske egentligen inte trodde... jag hatar verkligen att gå till doktorn! 

Hur som helst fick jag en stövel son jag skulle använda i fyra veckor och en uppmaning att gå till en specialist inom några dagar med mina röntgenbilder för att se vad han skulle säga. Han sa ungefär samma sak och nu är jag äntligen halvvägs med att knata omkring i den. Det är ganska så frustrerande ibland eftersom jag älskar att gå ut och gå, gå till gymmet osv. Jag hatar att sitta still och inte göra någonting. För mig finns det inte mycket som är värre än att bara ligga still en hel dag och glo på tv! Men, men två veckor har gått så bara två kvar och jag har ändå lyckats ta mig till ACAC för att simma och köra styrka på armar, mage och lite ben :) så det kunde ju varit värre! Och foten känns faktiskt mycket bättre nu, jag kan gå inomhus nu utan stötte problem utan stöveln :) dessutom har tjejena varit väldigt hjälpsamma och förstående mot mig och Riley frågar ofta hur det är med min fot :) att köra bil var lite knepigt i början men går fint nu! Älskar att amerikanarna har större bilar och med automat så jag får plats med min fot haha :P 

Så är glad över att det bara är två veckor kvar och livet kunde ju ha varit värre :P 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina - Mitt liv i USA

I februari 2013 kom jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år. I augusti samma år träffade jag Dylan som jag blev kär i, jag stannade ett extra år som Au Pair och stannade sedan kvar med Dylan, min fästman efter mitt andra år. Nu bor vi tillsammans i en liten lägenhet utanför Philadelphia för att starta upp våra liv tillsammans.

RSS 2.0