Six Flags

I lördags åkte jag tillbaka till ett av mina favoritresmål från förra sommaren, nämligen Six Flags, New Jersey. En stor anledning till att jag ville åka till igen var att de fått ett ny attraktion, världens högsta fritt fall på 133 meter :) 

Jag åkte dit med Elsa, Pavlina, Ilaria och Terje. Vi hade en sjukt skön dag och vi hann med frittfallet och alla coola berg- och dalbanor. När det gäller åkattraktioner vet USA verkligen vad de gör och jag älskar det! De finns många olika coola berg- och dalbanor som ger olika upplevelser. En del som är rätt läskiga och vissa riktigt skönt kittlande. Även andra där man åker i ovanliga positioner som att stå eller ligga ner. 

När vi stod och bötade till en attraktion lämnade en kvinna attraktionen för att hon var för tjock. Då slog det mig hur sätena här är mycket större än hemma.... Kanske för att amerikanare är fetare? Och kanske för att de skulle bli mer arga och förolämpade om sätena var för små...

Så... Världens högsta fritt fall var grymt! Sjukt läskigt ja! Och alla oss frågade oss själva när vibbar längst fram i kön varför vi gör detta... På steg vi i alla fall och långt, långt borta bakom massor av skog kunde man se några gråa små toppar. Skyskraporna i Philadelphia! 

Grym dag med grymma vänner! 








På king da ka. Läskigaste berg och dalbanan jag varit på. Den startar så sjukt snabbt så man nästan tappar andan, eller glömmer hur man andas...










Världens högsta frittfalle (den röda delen) 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina - Mitt liv i USA

I februari 2013 kom jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år. I augusti samma år träffade jag Dylan som jag blev kär i, jag stannade ett extra år som Au Pair och stannade sedan kvar med Dylan, min fästman efter mitt andra år. Nu bor vi tillsammans i en liten lägenhet utanför Philadelphia för att starta upp våra liv tillsammans.

RSS 2.0