Rileys födelsedag & Halloween

I torsdags fyllde Riley 7 år vilket firades här hemma tillsammans med Halloweenfirande. Jag hade köpt fuzzy boards till Riley (ni vet såna där tavlor man ritar på med svart ludd - linjer emellan där man ritar...) och ett fyra-i rad-spel. Knåpade ihop ett kort som likande det Ella fick av mig när hon fyllde år. Riley firades i alla fall med pizza, tårta och sång innan det var dags att gå ut för trick or treat =)

Jag och alla mammor gick ut med barnen för trick or treat medan papporna stannade kvar hemma för att ta emot andra barn som kom. Det var verkligen sjukt kul att få uppleva Halloween på riktigt som vi hemma försöker kopiera lite grann från USA: Det går verkligen inte att jämföra hur stort det är här med hur lite vi lyckats sno högtiden hem till oss. Så som trick or treat var, var verkligen som i E.T. där massor av barn går omkring samtidigt och är uppe vid samma hus samtidigt. Förra året kom kanske som högst fem olika sällskap av barn hem till mig och då bodde jag ändå i ett område med massor av barnfamiljer. Barnen fick även sinnessjukt mycket godis med sig hem. Paige klagade efter ett tag på att hennes påse var så tung, vilket kanske inte var konstigt då varje barn räknade ihop ungefär 100 godisgrejor efteråt (typ barer, askar och småpåsar med godis). I grannområdet där jag bodde hade även några passat på att fixa en hayride åt sina barn som de kunde åka på i sitt trick or treat medan några andra barn hade en fet limosin att glida omkring i... Husen är dekorerade mer än vad vi dekorerar till jul. Det är inte bara massor med pumpor utan även stora uppblåsbara figurer, gravstenar, spöken, skelett, elektriska figurer som rör sig och gör ljud, spindelväv, ljus, majs, o.s.v. Coolt var det i alla fall att se =)
 
Riley var utklädd till katt, Paige till fairy (vad heter det på svenska?!?), Ella till isbjörn och jag var pirat igen =) Ellas vita kostym blev även bättre under kvällen då den hade massa choklad under hakan =) Som sagt grymt rolig kväll!
 
 
Rileys födelsedag och Halloweenfirande =) Kidsen fick massor, massor av godis =)
 
 
 
 


Kommentarer
mia johansson

Är inte fairy en fe???

Svar: Jo det är det väl men det är inte alltid man kommer på vad det heter på svenska :P
Carolina Franck Olsson

2013-11-13 @ 05:09:52
URL: http://carolinaelisabeth.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina - Mitt liv i USA

I februari 2013 kom jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år. I augusti samma år träffade jag Dylan som jag blev kär i, jag stannade ett extra år som Au Pair och stannade sedan kvar med Dylan, min fästman efter mitt andra år. Nu bor vi tillsammans i en liten lägenhet utanför Philadelphia för att starta upp våra liv tillsammans.

RSS 2.0