Lässtud för sina gosedjur

Vet inte om jag laddat upp den här bilden förut? Men jag tycker den är såååå söt. Paige har en lässtud för sina gosedjur (och andra djur). Då och då hoppade hon upp och sa till sina djur att sitta ordentligt och att de måste dela med sig av platserna.
 


Kommentarer
josse

hej tjejen. kom in på din blogg när jag läste om aur pair och blev väldigt intresserad.. Har några frågor som jag hoppas att du vill svara på :)
Har själv sambo och katt osv.. Hur länge har ni varit tillsammans? Var det inte jobbigt att åka ifrån din pojkvän? jag har länge funderade på att åka iväg på något sådant här men har liksom aldrig blivit av i med att jag ha sambo, katt och hus.. :p jag vill inget hellre än att komma iväg egentligen och har egentligen haft planer på detta sedan jag fyllde 18 år men snart fyller man 26 och har fortfarande inte kommit iväg.. Jag känner själv att 1 år är för länge för mig i med att jag vill finnas för min mormor och morfar som nu också börjar bli gamla. Ett par veckor hade räckt för mig. har du några tips på vad man kan göra osv? tack för en bra blogg. kramar

2013-05-09 @ 21:13:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina - Mitt liv i USA

I februari 2013 kom jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år. I augusti samma år träffade jag Dylan som jag blev kär i, jag stannade ett extra år som Au Pair och stannade sedan kvar med Dylan, min fästman efter mitt andra år. Nu bor vi tillsammans i en liten lägenhet utanför Philadelphia för att starta upp våra liv tillsammans.

RSS 2.0