July 4th

På fjärde juli, July 4th, USA:s independence day åkte jag in till Philadelphia för att där möta upp vänner och fira med alla andra amerikanare. Det var en helt galen dag. Den började med att vi slog oss ner vid en vägkant och tittade på paraden som gick igenom Philadelphia. Det var kul att se även om jag måste säga att den var betyldigt mer seg än vad jag trodde att den skulle vara, bättre kan ni USA ;)
 
Efter paraden strosade vi runt i Philadelphia och kollade på alla amerikaner som firade sin dag. Jag och mina vänner hade även fått Wawa-band av min värdmamma vilket gav oss tillgång till ett stort Wawa-tält där vi fick graits lunch (uppskattat som fattig Au Pair!). Vi slog oss sedan ner längs med en stor väg som leder upp mot Rocky-trapporna och där det finns gräsmattor på sidorna. Här hölls nämligen en graitskonsert senare på kvällen. Vi såg inte så mycket av själva konserten men hörde den i alla fall.
 
Roligast med dagen var egentligen bara att få se alla galna amerikanare och hur de firade. När jag tog tåget hem som var knökfullt stod folk upp slog i taket och skrek
 
kUSA, USA, USA! Galet! Önskar att vi svenskar ibland kunde vara lite mer stolta över vårt land, vi kanske inte behöver vara lika galna som ameikanaran men i alla fall våga fira vår nationaldag lite mer.
 
 
Blandade bilder från paraden
 
 
Blandade bilder från konserten
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina - Mitt liv i USA

I februari 2013 kom jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år. I augusti samma år träffade jag Dylan som jag blev kär i, jag stannade ett extra år som Au Pair och stannade sedan kvar med Dylan, min fästman efter mitt andra år. Nu bor vi tillsammans i en liten lägenhet utanför Philadelphia för att starta upp våra liv tillsammans.

RSS 2.0