Nattliv i Las Vegas

Jag spenderade fyra nätter i Las Vegas och var ute och festade totalt tre av dessa. Inte allt för dåligt med tanke på attena natten bestod av sömn inför Grand Canyon. De ställen jag var ute på vad Pure på Caesars, Hakkasan på MGM och Marquee på The Cosmopolitan. Bäst var helt klart den sista kvällen där tjejer dansade högt upp på väggen i häftiga out fits och där såpbubblor och konfetti kom till musiken. Hade i vilket fall som helst tre häftiga kvällar i Vegas som jag sent kommner att glömma.
 
Ännu bättre är att jag inte betalade för något under mina tre utekvällar, inget inträde och ingen drink. I Vegas finns det uppenbarligen en hel del killar (tjejer också antagligen) med en hel del pengar som gärna betalar för en. De två första kvällarna var jag med på gästlistan till klubbarna och kom på så sätt in gratis men sista kvällen fick jag mitt inträde betalat av tre random killar som frågade om vi ville med ut och festa. Kanske inte riktigt min grej att ta emot saker gratis men om de ändå redan skiter pengar och frågar så är väl ingen skada skedd.
 
Andra kvällen blev jag medbjuden på drinkar upp till en cool suite på MGM med en underbar utsikt över the strip och andra hotell/casinos. Suiten hade två våningar med en enorm kristallampa, coola möbler och en gigantisk balkong. Kanske världens mest korkade sak att följa med random folk till deras suiter men jag överlevde och hade en grym kväll.
 
Många killar i Vegas är dock inte trevliga. En hel del är enbart ute efter att ha sex och tror att man ska vara intresserad bara för att de har mycket pengar. Jag vet inte hur många gågner jag blev frågad att komma hem med folk (för att ligga med dem)...
 
En annan intressant sak på sista klubben jag var ute på, Marquee, så var dansgolvet helt fullt och vakterna släppte inte in mer personer. En av killarna som frågade om vi ville med ut sa dock att han fixar in oss. Jag fattade först inte hur det gick till men vakten släppte förbi oss. Efter att vi gått tillbaka för en drink och ville in på dansgolvet igen såg jag dock hur han "skakade hand" med vakten :P
 
Pure
 
Hakkasan
 
Marquee
 
  
 
Egna bilder från Hakkasan och Marquee
 
 
Utsikten från Suiten på MGM


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina - Mitt liv i USA

I februari 2013 kom jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år. I augusti samma år träffade jag Dylan som jag blev kär i, jag stannade ett extra år som Au Pair och stannade sedan kvar med Dylan, min fästman efter mitt andra år. Nu bor vi tillsammans i en liten lägenhet utanför Philadelphia för att starta upp våra liv tillsammans.

RSS 2.0