En vecka i West Chester med världens bästa syster

På söndag förmiddag var vi tillbaka i West Chester. Det var direkt ner i mitt rum för att sova några timmar då vi båda var väldigt trötta efter allt resande. Söndagen spenderade vi sedan tillsammans med min värdfamilj och vi åt middag tillsammans.
 
På måndagen åkte jag och Ella in till Philadelphia. Ella åt en chon fick ta eesesteak och vi gick igenom centrala Philly och upp till rockytrapporna eftersom Ella är ett rocky-fan =) På tisdagen åkte vi in till West Chester och åt middag på Landmark för att sedan på Onsdagen äta middag med min vän Fats på Iron Hill. Torsdagen spenderade vi med lunch på Rubys där jag föreslog Ella att hon skulle ha en milkshake (eftersom de har sjukt goda milkshakes där). Hon gillade den och köpta senare ytterligare en milkshake där på kvällen innan vi gick ut på bio och såg The Conjuring. Dock ingen film jag gillade eftersom jag har svårt för övernaturliga skräckfilmer då jag inte kan tro på det. På fredagkvällen gick vi ut tillsammans i West Chester. Det blev Kildares och Barnabys med pizza på hemvägen. Hade helt enkelt en väldigt lyckad vecka med min kära syster. Hann även med att då jag jobbade visa henne Longwood Garden och poolen vid ACAC där vi badade tillsammans med mina värdbarn.
 
Lördagen var däremot en jobbigare dag. Den bestod av att för min syster packa ner det sista och sedan på eftermiddagen skjutsade jag iväg henne till King of Prussia. Ella beställde en smörgås på Wawa och vi chillade tillsammans i gräset i väntan på hennes Shuttle. Det var verkligen svårt att krama henne hej då och veckan efter var inte alls lika rolig. Saknade min syster sjukt mycket men nu börjar jag äntligen komma in på bättre banor igen.
 
 
Två knasbollar påväg in till Philadelphia
 
 
Chill i väntan på den dumma Shuttlen som skulle stjäla min syster ifrån mig. Men vi ses igen =)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina - Mitt liv i USA

I februari 2013 kom jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år. I augusti samma år träffade jag Dylan som jag blev kär i, jag stannade ett extra år som Au Pair och stannade sedan kvar med Dylan, min fästman efter mitt andra år. Nu bor vi tillsammans i en liten lägenhet utanför Philadelphia för att starta upp våra liv tillsammans.

RSS 2.0