Favoritsconesen
Dylan och jag älskar scones på helgmogorna och jag har prövat fram ett nyttigt recept som är riktigt gott! Jag gör det nyttigare genom att skippa socker, salt och smör. Sedan har jag även i fullkornsmjöl och havregryn för att få i mer nyttiga fibrer.

Frukost med nya kaffemuggarna, svensk ost och senap från Ikea och såklart äggkoppar från Sverige (som Dylan tycker är söta och roliga ;) )

Frukost med nya kaffemuggarna, svensk ost och senap från Ikea och såklart äggkoppar från Sverige (som Dylan tycker är söta och roliga ;) )
Nyttiga och supergoda scones:
1 dl vetemjöl
1 dl fullkornsvetemjöl
1 dl fullkornsrågmjöl
1 dl havregryn
2 dl yogurt/mjölk
2 tsk bakpulver
Blanda ihop
Smaksätt med
Hackade soltorkade tomater, svarta oliver, rosmarin och timjan och toppa med flingsalt.
Dela upp i två bitar och skär varje bit i fyra bitar.
Grädda i ugnen på 200 grader i ca 14 minuter.

Kommentarer
Trackback